Ne on-teatterin toiminta

Ne on -teatteri ry on ollut toiminnassa vuodesta 1997 lähtien. Teatterilta valmistuu vuoden aikana keskimäärin noin kaksi näytelmää olosuhteista riippuen. Yhdistys valmistaa mahdollisuuksien mukaan myös erilaisia keikkaesityksiä esim. pikkujouluihin, syntymäpäiville, ym. Näissä puitteissa suosittelemme ottamaan ajoissa yhteyttä, sillä valmistusaikaa tarvitaan n.3 viikkoa. Mikäli teatterilla on meneillään esityskausi, keikkaesitykset jäävät silloin vähemmälle. Silloin yritämme kuitenkin vinkata, mistä ohjelmaa voisi kysyä.

Olemme esiintyneet teatterikatselmuksissa, mm. Seinäjoen harrastajateatterikesässä kolme kertaa (Maa on syntinen laulu, Liian paksu perhoseksi, Huojuva talo) ja Kuopion Kallavassa kolme kertaa (Maa on syntinen laulu, Liian paksu perhoseksi, Kurjat). Vuonna 2011 vierailimme San Diegossa, Kaliforniassa FinnFest 2011 -festivaaleilla Joulupukki ja noitarumpu -näytelmällä.

Kauhajoen Ne on -teatteri on tehnyt yhteistyötä myös mm. Panula-opiston kanssa Veri vetää (2003) ja Mannermainen nainen (2004) -musikaaleissa, Suupohjan teatteriharrastajien kanssa Onnen maa (2007, Teuva) ja Pikku Pietarin piha (2008, Teuva) -näytelmissä sekä Kurikan kulttuuritoimijoiden kanssa Peppi Pitkätossu (2010, Jurva) -musikaalissa. Vuonna 2013 olimme mukana Suupohjan kehittämisyhdistyksen "Jätevedet putkeen" -hankkeessa. Kesällä 2014 olimme osana Mark Heidt:n järjestämää "Kapalevyn ihmeellinen maailma"-kulttuuritapahtumaa. Tapahtuma oli jo sinänsä hieno kokemus, tutustuminen Simpsonien piirtäjään, John Achenbachiin, toi vielä oman lisänsä tapahtuman muistoihin. Loppuvuodesta (2014) teimme yhteistyötä Kauhajoen Karhun Tukijaoston kanssa "Kurkistus Jouluun" -tapahtumassa, järjestämällä muotinäytösosuuden paikallisten yritysten kanssa. Kesäkuussa 2015 yhdistyksen jäseniä oli mukana Jussi Asun kirjoittamassa ja Eija-Irmeli Lahden ohjaamaassa kuvaelmassa, Merestä noussut maakunta. Kuvaelma esitettiin Eläkeliiton kesäjuhlassa Seinäjoki-Areenalla.
Lisäksi teemme yhteistyötä alueen muiden harrastajateattereiden kanssa, lainaamalla heille näyttelijöitämme, puvustoa, rekvisiittaa, valo- ja äänikalustoa mahdollisuuksiemme mukaan. Jäseniämme on ollut mukana avustajina useissa elokuvaprojekteissa sekä myös radiomainoksissa.

Kauhajoen Ne on -teatteri kurssittaa jäseniään sekä itse järjestämillään kursseilla, että tukemalla osallistumista muualla järjestettyihin kursseihin. Lisäksi ylläpidämme vuokratiloissa puvusto-, lavaste-, rekvisiitta- ja kokoustilaa.

Vuoden Naama

Kauhajoen Ne on-teatteri ry valitsee joka vuosi jäsenistään Vuoden naaman.
Vuoden naama valitaan jäsenien kesken äänestämällä ja titteli ansaitaan eri meriiteillä,
joita ovat mm. upea roolityö näytelmässä, aktiivisuus Ne on:in riveissä kyseisenä vuotena.

Lue lisää

Ajankohtaista

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Prev Next

18.08.2019

Setelit ja kortit

Olemme luopuneet toistaiseksi Smartum ja Tyky -seteleiden ja korttien vastaanotosta. Ainoastaan LLKY:n omat kulttuurisetelit käyvät. Pyrimme näin helpottamaan lipunmyyjiemme työtä jatkuvasti kasvavassa korttiviidakossa!

Lue lisää

19.11.2018

Pro Kauhajoki

Ne on -teatteri sai Pro Kauhajoki 2018 mitalin.

Lue lisää

27.08.2018

Erikoispalkinto

Tiina Latva-Krekola sai Eija-Irmeli Lahden ideoiman erikoispalkinnon. Palkinto tulee erityisestä onnistumisesta työssään.

Lue lisää

22.05.2017

Toukokuun terveiset!

Juhlavuosi on polkaistu käyntiin niin esitysten kuin myös 20 -vuotisjuhlan merkeissä. Loppuvuotta ei suinkaan vietetä laakereilla leväten, vaan lisää tapahtumaa on tulossa. Pysyhän kuulolla!!

Lue lisää

13.03.2017

Esitykset käynnissä!

Nyt on polkaistu tämä juhlavuosi kunnolla vauhtiin. Suomen hevonen -näytelmän esitykset ovat käynnissä, joten vielä ehdit mukaan katsomaan!! :) Lippuvaraukset ja tiedustelut: 040 735 5037 (arkisin klo 16.00 jälkeen sekä viikonloppuisin) Tervetuloa!

Lue lisää

30.01.2017

Tervehdys!

Vuosi alkanut vauhdikkaasti sillä ensi-ilta lähenee..Maaliskuussa tulossa Sirkku Peltolan "Suomen hevonen". Ohjaajana toimii Eija-Irmeli Lahti.  

Lue lisää

20.09.2016

Syksy tulla tupsahti...

Kesä on ohitse ja akut alkaa olemaan ladattuina ja uusi prokkis otetaan työn alle. Lisätietoja tulossa vähän myöhemmin..

Lue lisää

21.06.2016

Aurinkoista kesää!

Ne on -teatterin väki latailee akkujaan tulevaa varten, ja toivotteleekin kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista kesää!! Syksyllä taas tulossa uutta prokkista, siitä lisää myöhemmin :)

Lue lisää

Yhteystiedot

Puheenjohtaja: Tiina Latva-Krekola
 050 4756648

Sihteeri: Mari Lahola

Pukuvuokraukset: Tiina Latva-Krekola
040 098 5439

Sähköpostilla
info@neonteatteri.com