Kuin ensimmäistä päivää

Onko vanhuus vika?

Ne on-teatteri on valinnut ajankohtaisen ja jokaista koskettavan näytelmän seuraavaksi tuotannokseen. Jos jostakin asiasta voi olla varma niin siitä, että me kaikki vanhenemme. Anna Krogeruksen tekstin KUIN ENSIMMÄISTÄ PÄIVÄÄ tapahtumapaikka on Lepolan hoitokoti tämän päivän Suomessa. Siinä eletään hoitamisen arkea julkisuudestakin tunnistettavalla tavalla. Siihen sekoittuvat henkilökohtaiset ihmissuhdeongelmat, maahanmuutto ja byrokratian kukkaset.

Kaiken keskiössä ovat elämäntyönsä tehneet ikäihmiset, jotka kaipaisivat kosketusta ja huomioimista. Joka työpaikalla on joku, jonka hyväntahtoisuutta surutta riistetään, kunnes kamelin selkä taittuu. Pikku-joulusta haetaan lohtua ja puretaan sielun syövereitä. Koomiset ja koskettavat tilanteet vaihtuvat yllättävästi ja tiuhaan. Aina ei tiedä itkeäkö vai nauraa! Tämä esitys antaa ajattelemisen ja keskustelun aihetta!

Tekijä

 

Anna Krogerus

Ohjaus

 

Eija-Irmeli Lahti

Roolitus

 

Tiina Latva-Krekola, Susanna Tikkanen, Henna Nevala, Jarmo Latva-Krekola, Toni Riihiluoma, Niko Kuru, Päivi Perälä, Jouko Syrjälä, Miia Rinta-Könnö, Mauno Kallio, Marja Mäkinen, Jyri Kaistila, Marko Natri, Jari Välimaa, Kauko Salo, Essi Kytöharju

Kuiskaaja

 

Marjut Kujanpää

Valot

 

Johanna Lakso

Ääni

 

Julia Ketola

Lavastus &  puvustus

 

Työryhmä

Vuoden Naama

Kauhajoen Ne on-teatteri ry valitsee joka vuosi jäsenistään Vuoden naaman.
Vuoden naama valitaan jäsenien kesken äänestämällä ja titteli ansaitaan eri meriiteillä,
joita ovat mm. upea roolityö näytelmässä, aktiivisuus Ne on:in riveissä kyseisenä vuotena.

Lue lisää

Ajankohtaista

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Prev Next

18.08.2019

Setelit ja kortit

Olemme luopuneet toistaiseksi Smartum ja Tyky -seteleiden ja korttien vastaanotosta. Ainoastaan LLKY:n omat kulttuurisetelit käyvät. Pyrimme näin helpottamaan lipunmyyjiemme työtä jatkuvasti kasvavassa korttiviidakossa!

Lue lisää

19.11.2018

Pro Kauhajoki

Ne on -teatteri sai Pro Kauhajoki 2018 mitalin.

Lue lisää

27.08.2018

Erikoispalkinto

Tiina Latva-Krekola sai Eija-Irmeli Lahden ideoiman erikoispalkinnon. Palkinto tulee erityisestä onnistumisesta työssään.

Lue lisää

22.05.2017

Toukokuun terveiset!

Juhlavuosi on polkaistu käyntiin niin esitysten kuin myös 20 -vuotisjuhlan merkeissä. Loppuvuotta ei suinkaan vietetä laakereilla leväten, vaan lisää tapahtumaa on tulossa. Pysyhän kuulolla!!

Lue lisää

13.03.2017

Esitykset käynnissä!

Nyt on polkaistu tämä juhlavuosi kunnolla vauhtiin. Suomen hevonen -näytelmän esitykset ovat käynnissä, joten vielä ehdit mukaan katsomaan!! :) Lippuvaraukset ja tiedustelut: 040 735 5037 (arkisin klo 16.00 jälkeen sekä viikonloppuisin) Tervetuloa!

Lue lisää

30.01.2017

Tervehdys!

Vuosi alkanut vauhdikkaasti sillä ensi-ilta lähenee..Maaliskuussa tulossa Sirkku Peltolan "Suomen hevonen". Ohjaajana toimii Eija-Irmeli Lahti.  

Lue lisää

20.09.2016

Syksy tulla tupsahti...

Kesä on ohitse ja akut alkaa olemaan ladattuina ja uusi prokkis otetaan työn alle. Lisätietoja tulossa vähän myöhemmin..

Lue lisää

21.06.2016

Aurinkoista kesää!

Ne on -teatterin väki latailee akkujaan tulevaa varten, ja toivotteleekin kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista kesää!! Syksyllä taas tulossa uutta prokkista, siitä lisää myöhemmin :)

Lue lisää

Yhteystiedot

Puheenjohtaja: Tiina Latva-Krekola
 050 4756648

Sihteeri: Mari Lahola

Pukuvuokraukset: Tiina Latva-Krekola
040 098 5439

Sähköpostilla
info@neonteatteri.com