Kuin ensimmäistä päivää

Onko vanhuus vika?

Ne on-teatteri on valinnut ajankohtaisen ja jokaista koskettavan näytelmän seuraavaksi tuotannokseen. Jos jostakin asiasta voi olla varma niin siitä, että me kaikki vanhenemme. Anna Krogeruksen tekstin KUIN ENSIMMÄISTÄ PÄIVÄÄ tapahtumapaikka on Lepolan hoitokoti tämän päivän Suomessa. Siinä eletään hoitamisen arkea julkisuudestakin tunnistettavalla tavalla. Siihen sekoittuvat henkilökohtaiset ihmissuhdeongelmat, maahanmuutto ja byrokratian kukkaset.

Kaiken keskiössä ovat elämäntyönsä tehneet ikäihmiset, jotka kaipaisivat kosketusta ja huomioimista. Joka työpaikalla on joku, jonka hyväntahtoisuutta surutta riistetään, kunnes kamelin selkä taittuu. Pikku-joulusta haetaan lohtua ja puretaan sielun syövereitä. Koomiset ja koskettavat tilanteet vaihtuvat yllättävästi ja tiuhaan. Aina ei tiedä itkeäkö vai nauraa! Tämä esitys antaa ajattelemisen ja keskustelun aihetta!

Tekijä

 

Anna Krogerus

Ohjaus

 

Eija-Irmeli Lahti

Roolitus

 

Tiina Latva-Krekola, Susanna Tikkanen, Henna Nevala, Jarmo Latva-Krekola, Toni Riihiluoma, Niko Kuru, Päivi Perälä, Jouko Syrjälä, Miia Rinta-Könnö, Mauno Kallio, Marja Mäkinen, Jyri Kaistila, Marko Natri, Jari Välimaa, Kauko Salo, Essi Kytöharju

Kuiskaaja

 

Marjut Kujanpää

Valot

 

Johanna Lakso

Ääni

 

Julia Ketola

Lavastus &  puvustus

 

Työryhmä

Vuoden Naama

Kauhajoen Ne on-teatteri ry valitsee joka vuosi jäsenistään Vuoden naaman.
Vuoden naama valitaan jäsenien kesken äänestämällä ja titteli ansaitaan eri meriiteillä,
joita ovat mm. upea roolityö näytelmässä, aktiivisuus Ne on:in riveissä kyseisenä vuotena. 

 

Lue lisää

 

Elämän Naamiot

Ohjaaja Eija-Irmeli Lahti on lahjoittanut 6.4.2017 Ne on -teatterille keramiikkataiteilija Päivi Rintaniemen suunniteleman kiertopalkinnon "Elämän Naamiot" . 

Lue lisää

Yhteystiedot

Puheenjohtaja: Miia Mettala
 050 4756648

Sihteeri: Marja Mäkinen

Pukuvuokraukset: Tiina Latva-Krekola
040 098 5439

Sähköpostilla
 neonteatteri@gmail.com