Eila, Rampe ja huonot keenit

Kauhajoen Neon-teatteri tarjoaa ensi syksyn pimeisiin iltoihin aurinkoista elämää Eilan ja Rampen kesämökillä. Sinikka Nopolan koomisen ja tunnistettavan perhekuvauksen keskiössä on suomalainen perusaviopari. Eila ja Rampe ovat olleet naimisissa yli 40 vuotta ja tuntevat jo toisensa. Arjen roolijako on selvä. Nyt mökillä rakennetaan juhlaa, kun kypsänikäinen Likka on vihdoinkin menossa kihloihin. Sulhanen on Eilan riemuksi dosentti.

Kesäiset päivät ovat täynnä haaveita ja haluja. Rakkaus leijuu kaiken yllä, mutta siellä haiskahtaa myös raha. Ulkohuussi ei haise, jos sitä käytetään Rampen ohjeiden mukaan. Vanhan parin ja kihlaparin lisäksi kihlamaljoja kohottavat Eilan kokemuksia omaava sisar Sirkka ja Rampen paras kaveri, vanhapoika Timpa.

Nopola on kirjoittanut tuttuun tapaansa suorasukaisen komedian, jonka neonilaiset esittävät vakavalla naamalla.

Rooleissa ovat Tiina Latva-Krekola, Sauli Ketola, Henna Nevala, Niko Kuru, Miia Rinta-Könnö ja Heikki Nevala. Ohjauksesta vastaa Eija-Irmeli Lahti. Esitys valmistuu ensi-iltaan 20.10.2018.

Vuoden Naama

Kauhajoen Ne on-teatteri ry valitsee joka vuosi jäsenistään Vuoden naaman.
Vuoden naama valitaan jäsenien kesken äänestämällä ja titteli ansaitaan eri meriiteillä,
joita ovat mm. upea roolityö näytelmässä, aktiivisuus Ne on:in riveissä kyseisenä vuotena. 

 

Lue lisää

 

Elämän Naamiot

Ohjaaja Eija-Irmeli Lahti on lahjoittanut 6.4.2017 Ne on -teatterille keramiikkataiteilija Päivi Rintaniemen suunniteleman kiertopalkinnon "Elämän Naamiot" . 

Lue lisää

Yhteystiedot

Puheenjohtaja: Tiina Latva-Krekola
 050 4756648

Sihteeri: Mari Lahola

Pukuvuokraukset: Tiina Latva-Krekola
040 098 5439

Sähköpostilla
 neonteatteri@gmail.com